zaterdag 20 januari 2018

Poezie uit de pedaalemmer 2

Nou ja.... de titel is niet helemaal juist. Dit was een schone ongebruikte koffiefilter die ik had gevlekt met bruine bister.  Hij lag al een tijdje droog te wezen tussen de rommel waar nog wat mee moet op mijn werkblad. Ik vertelde jullie al eerder dat ik maandelijks met vier vriendinnen art-mail uitwissel.
Mijn werk voor januari moest nog gemaakt worden.

We hadden te veel kerstkaarten laten drukken bij de Hema en ik besloot die overgebleven kaarten te bewerken met een rollertje me blauwige acrylverf.  Goed en stevig papier, dus lekker ondergrondje gaf dat.

Toen die koffiefilter in vier willekeurige stukken gescheurd en op de kaarten geplakt. En ja... dat moest dus iets worden...   Twee ervan hadden een min of meer duidelijk schoenvorm.
Vetertjes er bij tekenen en dat was gepiept.




Maar die andere twee, dat kostte wat hoofdbrekens...En het MOEST iets leuks worden!  Nou kom ik op zo'n moment in een koppige fase. Hoe dan ook moet er iets gebeuren en op de een of andere manier doet dat iets met mijn creativiteit : (als je 't moet doen met wat er is, dan komen je creatieve spieren vaak in actie...)  Want kijk: er zat een ouwe bromsnor verscholen in die ene woeste snipper. En net toen ik de moed wilde opgeven bij die laatste, die met die rechte kant, keek die gekuifde gozer me aan.  


Toegegeven...de schoenen zijn mooier, maar het plezier om te maken was er niet minder om. 

Zoek art-mail vriendinnen mensen! 
De leukste inspiratie is wederzijdse inspiratie.
En je krijgt er ook heel verrassende post van terug. 








2 opmerkingen:

  1. Alle vier vind ik ze zeer geslaagd!!!

    Erg leuk om naar te kijken en vast heerlijk om er mee bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend inspirerend allemaal! Ik heb in mijn lange tuin helemaal achterin een klein huisje waar ik naai, teken, knutsel etc. Ik heb een beetje veel interesses :) Ik krijg weer helemaal zin om er mee bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen